020 - 794 71 80

Verhuisbedrijf in Amsterdam nodig?

Kosten verhuizen Amsterdam

Of u nu een bedrijfsverhuizing, seniorenverhuizing of een woningontruiming wilt uitvoeren, onze tarieven blijven hetzelfde. Schakel De vakman nu in voor uw verhuizing. Als verhuisbedrijf in Amsterdam staan wij altijd voor u klaar! Vraag nu een offerte aan via ons contactformulier. Wij zorgen dan dat u de optimale service voor uw verhuizing kunt verwachten.

Service Uurprijs*
€ 22,50 (€ 27,23)
€ 45,- (€ 54,45)
€ 67,50 (€ 81,68)
€ 89,- (€ 107,69)
Tarieven i.c.m. verhuislift
€ 99,- (€ 119,79)
€ 119,- (€ 143,99)
  € 139,- (€ 168,19)

*Prijzen exclusief BTW. Inclusief BTW tussen haakjes.

Verhuislift huren

Naast onze grote verhuislift hebben wij de beschikking over twee kleinere verhuisliften. Deze kunnen op aanvraag gehuurd worden. Hiervoor maken we graag een persoonlijke offerte op, zodat deze het beste past bij uw wensen. Deze verhuisliften kunnen het verhuizen op hoogte een stuk eenvoudiger maken. Als u bijvoorbeeld een wasmachine moet verhuizen, kunt u veel tijd en moeite besparen. Bent u op zoek naar een verhuislift in Amsterdam? Neem dan contact met ons op.

Kosten verhuizen Amsterdam besparen

Heeft u een huishouden met een laag inkomen, maar moet u toch kosten maken voor uw verhuizing? Veel gemeentes geven vergoedingen voor dergelijke kosten. Dit wordt samengevat onder de kop “bijzondere bijstand”. Deze geldt onder andere voor ziekte en scheiding, maar ook voor verhuizing. Als u denkt voor deze regeling in aanmerking te komen, dan kunt u het beste contact opnemen met de gemeente. Op deze manier kunt u mogelijk behoorlijk kosten besparen bij een verhuizing in Amsterdam.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Verhuizen particulier en bedrijf
  • Transport van meubels en witgoed
  • Ontruiming woning en kantoor
  • Spoedverhuizing
  • Seniorenverhuizing
  • Verhuishulp en verhuislift

Hoofdvestiging