0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een verhuisbedrijf in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een verhuisbedrijf die werkzaam is in Amsterdam

Kosten verhuizen Amsterdam

Of u nu een bedrijfsverhuizing, seniorenverhuizing of een woningontruiming wilt uitvoeren, onze tarieven blijven hetzelfde. Schakel de door ons aangedragen professional nu in voor uw verhuizing. Als verhuisbedrijf in Amsterdam staan wij altijd voor u klaar! Vraag nu een offerte aan via ons contactformulier. Wij zorgen dan dat u de optimale service voor uw verhuizing kunt verwachten.

Service Uurprijs*
€ 22,50 (€ 27,23)
€ 45,- (€ 54,45)
€ 67,50 (€ 81,68)
€ 89,- (€ 107,69)
Tarieven i.c.m. verhuislift
€ 99,- (€ 119,79)
€ 119,- (€ 143,99)
  € 139,- (€ 168,19)

*Prijzen exclusief BTW. Inclusief BTW tussen haakjes.

Verhuislift huren

Naast onze grote verhuislift hebben wij de beschikking over twee kleinere verhuisliften. Deze kunnen op aanvraag gehuurd worden. Hiervoor maken we graag een persoonlijke offerte op, zodat deze het beste past bij uw wensen. Deze verhuisliften kunnen het verhuizen op hoogte een stuk eenvoudiger maken. Als u bijvoorbeeld een wasmachine moet verhuizen, kunt u veel tijd en moeite besparen. Bent u op zoek naar een verhuislift in Amsterdam? Neem dan contact met ons op.

Kosten verhuizen Amsterdam besparen

Heeft u een huishouden met een laag inkomen, maar moet u toch kosten maken voor uw verhuizing? Veel gemeentes geven vergoedingen voor dergelijke kosten. Dit wordt samengevat onder de kop “bijzondere bijstand”. Deze geldt onder andere voor ziekte en scheiding, maar ook voor verhuizing. Als u denkt voor deze regeling in aanmerking te komen, dan kunt u het beste contact opnemen met de gemeente. Op deze manier kunt u mogelijk behoorlijk kosten besparen bij een verhuizing in Amsterdam.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606