020 - 794 71 80

Verhuisbedrijf in Amsterdam nodig?

Spoedverhuizing in Amsterdam

Het leven is niet altijd voorspelbaar, dat is ook waarom wij spoedverhuizingen in Amsterdam aanbieden. Omstandigheden als brand, waterschade of andere verschijnselen kunnen u dwingen uw woning te verlaten. Ook kan het maar zo zijn dat u die once-in-a-lifetime baan krijgt aangeboden, maar daarvoor op korte termijn moet verhuizen. Wij zorgen ervoor dat dit mogelijk is. We zijn ons ervan bewust dat verhuizen een stressvolle situatie kan zijn, helemaal wanneer het een gedwongen verhuizing betreft. Met onze spoedverhuizingen nemen wij een deel van die stress weg. Onze verhuisservice in Amsterdam is wat betreft snelheid ongeëvenaard.

Spoedverhuizing in Amsterdam regelen

Als u op korte termijn moet verhuizen, dan is het vaak lastig om hulp te vinden bij familie of vrienden. In veel gevallen zullen zij vrij moeten vragen van werk of school en spoedhulp van verhuisbedrijven kan erg duur zijn. De vakman biedt voordelige service met een glimlach. Door flexibele planning kunnen wij ervoor zorgen dat wij met spoed uw verhuizing kunnen uitvoeren. Afhankelijk van de omvang van de inboedel die verhuisd moet worden kunt u al vanaf € 45,- per uur excl. BTW (€ 54,45 incl.) gebruik maken van onze diensten!

Neem voor onze beschikbaarheid contact op met 020 - 794 71 80 of vul ons contactformulier in.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Verhuizen particulier en bedrijf
  • Transport van meubels en witgoed
  • Ontruiming woning en kantoor
  • Spoedverhuizing
  • Seniorenverhuizing
  • Verhuishulp en verhuislift

Hoofdvestiging