0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een verhuisbedrijf in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een verhuisbedrijf die werkzaam is in Amsterdam

Spoedverhuizing in Amsterdam

Het leven is niet altijd voorspelbaar, dat is ook waarom wij spoedverhuizingen in Amsterdam aanbieden. Omstandigheden als brand, waterschade of andere verschijnselen kunnen u dwingen uw woning te verlaten. Ook kan het maar zo zijn dat u die once-in-a-lifetime baan krijgt aangeboden, maar daarvoor op korte termijn moet verhuizen. Wij zorgen ervoor dat dit mogelijk is. We zijn ons ervan bewust dat verhuizen een stressvolle situatie kan zijn, helemaal wanneer het een gedwongen verhuizing betreft. Met onze spoedverhuizingen nemen wij een deel van die stress weg. Onze verhuisservice in Amsterdam is wat betreft snelheid ongeëvenaard.

Spoedverhuizing in Amsterdam regelen

Als u op korte termijn moet verhuizen, dan is het vaak lastig om hulp te vinden bij familie of vrienden. In veel gevallen zullen zij vrij moeten vragen van werk of school en spoedhulp van verhuisbedrijven kan erg duur zijn. de door ons aangedragen professional biedt voordelige service met een glimlach. Door flexibele planning kunnen wij ervoor zorgen dat wij met spoed uw verhuizing kunnen uitvoeren. Afhankelijk van de omvang van de inboedel die verhuisd moet worden kunt u al vanaf € 45,- per uur excl. BTW (€ 54,45 incl.) gebruik maken van onze diensten!

Neem voor onze beschikbaarheid contact op met 0800 255 3733 of vul ons contactformulier in.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606