0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een verhuisbedrijf in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een verhuisbedrijf die werkzaam is in Amsterdam

Verhuislift Amsterdam

Als u gaat verhuizen naar een appartement of bovenwoning, dan is het in veel gevallen aan te raden gebruik te maken van een verhuislift. Met een verhuislift kunt u heel gemakkelijk grote apparaten of meubels naar hoogte verhuizen. Zo hoeft u niet op smalle trappen te worstelen met een wasmachine of kast. De te verhuizen goederen kunnen beneden op de lift gezet worden om vervolgens boven op een balkon of via het raam naar binnen gehaald te worden. Onze verhuizers in Amsterdam helpen u graag met de bediening van de verhuislift!

Verhuislift Amsterdam voordelen

Gaat u verhuizen en heeft u geen idee hoe u uw meubelen uit uw woning moet krijgen, omdat u op de derde etage woont? Geen paniek, want bij ons huurt u tegen zeer scherpe prijzen een verhuislift in Amsterdam of regio Amsterdam. U kunt dan genieten van veel voordelen:

  • Geldbesparing. Wij bieden verhuisliften aan tegen zeer scherpe tarieven. Daarnaast hebben we twee verschillende maten verhuisliften, zo is er altijd een die op uw wensen aansluit.
  • Tijdbesparing. Met een verhuislift heeft u in een mum van tijd spullen naar boven of beneden verhuisd, zonder dat dit moeite kost.
  • Fysieke inspanning wordt gespaard. Telkens de trap op en neer met zware spullen kost u grote fysieke inspanning. Door middel van een verhuislift wordt u deze inspanning bespaard, want de lift doet al het zware werk. Zeker voor mensen met rugklachten of anderszins fysiek ongemak is het verstandig om niet te veel te tillen. Hierbij kan een verhuislift van pas komen.
  • Voorkomen schade aan muren, trappen of aan verhuisde goederen. Eén van de grote voordelen is dat u schade voorkomt aan uw meubelen, maar ook aan uw muren en trappen. Uw goederen worden via het raam veilig naar beneden en weer naar boven gebracht.
  • Extra hulp. Als u een verhuislift bij ons huurt, bent u verzekerd van één extra werkende kracht. Hij helpt u met het verhuizen van uw spullen en zorgt ervoor dat alles veilig en efficiënt verloopt.

Verhuislift Amsterdam huren

Wilt u een verhuislift in Amsterdam huren? Neem dan contact op met onze verhuizers. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via ons contactformulier of door te bellen met 0800 255 3733.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606