020 - 794 71 80

Verhuisbedrijf in Amsterdam nodig?

Bedrijfsverhuizing Amsterdam

Het verhuizen van een bedrijf kan nogal wat voeten in de aarde hebben. Bureau’s moeten gedemonteerd worden, computers afgekoppeld en archieven, boeken en kasten ingepakt. Vaak kost een bedrijfsverhuizing extra geld omdat de normale werkzaamheden gestaakt moeten worden. Dan is het fijn als u voordelig hulp kunt krijgen van een professioneel verhuisbedrijf. Met onze tarieven vanaf € 45,- per uur excl. BTW kunt u goedkoop gebruikmaken van onze diensten. Het regelen van een bedrijfsverhuizing in Amsterdam was nog nooit zo makkelijk.

Bedrijfsverhuizing Amsterdam kantoor

Om uw bedrijfswerkzaamheden zo min mogelijk in de war te schoppen, maken wij een afspraak bij u op locatie. Wanneer wij langskomen bespreken we de inventaris, tijdsplanning en de nieuwe locatie. Op die manier verloopt de verhuizing van uw kantoor of bedrijf het meest soepel. Met onze jarenlange ervaring zorgt De vakman voor een prettige verhuiservaring met een naadloze overgang. Wanneer u dat zo wenst kunnen wij ook zorgen voor een bezemschone oplevering van uw oude locatie. Een kantoor verhuizen in Amsterdam wordt eenvoudig met de service van De vakman.

Bedrijfsverhuizing

  • Stap 1: Wij komen langs om de inventaris op te stellen en een offerte op te maken voor de werkzaamheden. U bepaalt zelf wat wij doen en wat u (en uw collega’s eventueel) zelf willen doen.
  • Stap 2: U ontvangt de vrijblijvende offerte.
  • Stap 3: We voeren voor u de bedrijfsverhuizing uit naar de vooraf gestelde afspraken

Eenvoudiger kunnen we het voor u niet maken, wel goedkoper! Bekijk onze tarieven en zie het zelf. Neem voor alle mogelijkheden of een afspraak op locatie contact op met 020 - 794 71 80 of vul vrijblijvend ons contactformulier in.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Verhuizen particulier en bedrijf
  • Transport van meubels en witgoed
  • Ontruiming woning en kantoor
  • Spoedverhuizing
  • Seniorenverhuizing
  • Verhuishulp en verhuislift

Hoofdvestiging