0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een verhuisbedrijf in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een verhuisbedrijf die werkzaam is in Amsterdam

Bedrijfsverhuizing Amsterdam

Het verhuizen van een bedrijf kan nogal wat voeten in de aarde hebben. Bureau’s moeten gedemonteerd worden, computers afgekoppeld en archieven, boeken en kasten ingepakt. Vaak kost een bedrijfsverhuizing extra geld omdat de normale werkzaamheden gestaakt moeten worden. Dan is het fijn als u voordelig hulp kunt krijgen van een professioneel verhuisbedrijf. Met onze tarieven vanaf € 45,- per uur excl. BTW kunt u goedkoop gebruikmaken van onze diensten. Het regelen van een bedrijfsverhuizing in Amsterdam was nog nooit zo makkelijk.

Bedrijfsverhuizing Amsterdam kantoor

Om uw bedrijfswerkzaamheden zo min mogelijk in de war te schoppen, maken wij een afspraak bij u op locatie. Wanneer wij langskomen bespreken we de inventaris, tijdsplanning en de nieuwe locatie. Op die manier verloopt de verhuizing van uw kantoor of bedrijf het meest soepel. Met onze jarenlange ervaring zorgt de door ons aangedragen professional voor een prettige verhuiservaring met een naadloze overgang. Wanneer u dat zo wenst kunnen wij ook zorgen voor een bezemschone oplevering van uw oude locatie. Een kantoor verhuizen in Amsterdam wordt eenvoudig met de service van de door ons aangedragen professional.

Bedrijfsverhuizing

  • Stap 1: Wij komen langs om de inventaris op te stellen en een offerte op te maken voor de werkzaamheden. U bepaalt zelf wat wij doen en wat u (en uw collega’s eventueel) zelf willen doen.
  • Stap 2: U ontvangt de vrijblijvende offerte.
  • Stap 3: We voeren voor u de bedrijfsverhuizing uit naar de vooraf gestelde afspraken

Eenvoudiger kunnen we het voor u niet maken, wel goedkoper! Bekijk onze tarieven en zie het zelf. Neem voor alle mogelijkheden of een afspraak op locatie contact op met 0800 255 3733 of vul vrijblijvend ons contactformulier in.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606