0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een verhuisbedrijf in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een verhuisbedrijf die werkzaam is in Amsterdam

Transport in Amsterdam

Soms heeft u grotere spullen die moeten worden verplaatst naar een andere locatie. Koelkasten, vriezers, vaatwassers of wasmachines zijn lastig te verplaatsen, zeker als deze naar een andere woning moeten worden gebracht. Zonder grote auto komt u in dat geval helaas niet ver. Daarom kunt u onze verhuisdienst in Amsterdam inschakelen om uw witgoed te verplaatsen. Onze servicemogelijkheden omvatten onder andere:

  • Afkoppelen apparatuur op oude locatie
  • Tilwerk naar de verhuiswagen
  • Plaatsing apparatuur op nieuwe locatie
  • Volledige aansluiting van apparatuur

U maakt al gebruik van onze transportservice vanaf € 45,- per uur excl. BTW (€ 54,45 incl.)! Neem contact op met 0800 255 3733 voor meer informatie.

Verplaatsen goederen in Amsterdam

Heeft u andersoortige goederen in Amsterdam die verplaatst moeten worden? Naast het transporteren van witgoed kunnen wij u ook helpen met het afvoeren van grofvuil of puin. Wij komen dit bij u thuis ophalen en zorgen voor een duurzame verwerking van uw afval. Normaal zult u zelf een aanhanger of bus moeten huren om puin en grofvuil te kunnen lozen. de door ons aangedragen professional helpt u bij het verplaatsen of afvoeren van alle goederen en meubels in Amsterdam.

Vul vrijblijvend ons contactformulier in voor een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606