0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een verhuisbedrijf in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een verhuisbedrijf die werkzaam is in Amsterdam

Contact met de door ons aangedragen professional

Wilt u verhuizen in Amsterdam? de door ons aangedragen professional is u graag van dienst. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van vakwerk en van een zorgvuldige uitvoering.

Vraag bij ons gemakkelijk en vrijblijvend een verhuisofferte aan! Deze offerte kunt u aanvragen voor alleen het huren van een verhuiswagen met twee verhuizers of voor een volledige en complete verhuisservice. Zo kunt u ook gebruik maken van onze in- en uitpakservice en kunnen wij meubels voor u (de-)monteren. Daarnaast is het ook mogelijk om onze schoonmaakservice in de offerte op te laten nemen.

Vraag een offerte aan

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606