020 - 794 71 80

Verhuisbedrijf in Amsterdam nodig?

Seniorenverhuizing Amsterdam

We zijn ons er als geen ander van bewust dat een seniorenverhuizing anders is dan een reguliere verhuizing. Sommige ouderen wonen al meer dan 40 jaar in hetzelfde huis. Wanneer de lichamelijke gesteldheid echter achteruit gaat, rest soms geen andere keus dan een verhuizing. Een gedwongen verhuizing naar bijvoorbeeld een verzorgtehuis is altijd vervelend en vraagt om wat extra’s van onze verhuizers. Wij zorgen ervoor dat deze stressvolle situatie zo dragelijk mogelijk gemaakt wordt door het fysieke werk over te nemen.

Verhuizing ouderen, invaliden en hulpbehoevenden

Niet alleen senioren kunnen gebruik maken van onze verhuisservice. Ook invaliden en ander soortige hulpbehoevenden staan wij graag bij. De vakman is uw betrouwbare partner op het gebied van verhuizingen. Daarnaast zijn wij een van de goedkoopste verhuisbedrijven van Amsterdam. Wilt u meer weten over onze verhuisservice voor ouderen, invaliden en hulpbehoevenden? U kunt altijd contact opnemen met 020 - 794 71 80 voor meer informatie. Het is uiteraard ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u op nemen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Verhuizen particulier en bedrijf
  • Transport van meubels en witgoed
  • Ontruiming woning en kantoor
  • Spoedverhuizing
  • Seniorenverhuizing
  • Verhuishulp en verhuislift

Hoofdvestiging