0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een verhuisbedrijf in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een verhuisbedrijf die werkzaam is in Amsterdam

Seniorenverhuizing Amsterdam

We zijn ons er als geen ander van bewust dat een seniorenverhuizing anders is dan een reguliere verhuizing. Sommige ouderen wonen al meer dan 40 jaar in hetzelfde huis. Wanneer de lichamelijke gesteldheid echter achteruit gaat, rest soms geen andere keus dan een verhuizing. Een gedwongen verhuizing naar bijvoorbeeld een verzorgtehuis is altijd vervelend en vraagt om wat extra’s van onze verhuizers. Wij zorgen ervoor dat deze stressvolle situatie zo dragelijk mogelijk gemaakt wordt door het fysieke werk over te nemen.

Verhuizing ouderen, invaliden en hulpbehoevenden

Niet alleen senioren kunnen gebruik maken van onze verhuisservice. Ook invaliden en ander soortige hulpbehoevenden staan wij graag bij. de door ons aangedragen professional is uw betrouwbare partner op het gebied van verhuizingen. Daarnaast zijn wij een van de goedkoopste verhuisbedrijven van Amsterdam. Wilt u meer weten over onze verhuisservice voor ouderen, invaliden en hulpbehoevenden? U kunt altijd contact opnemen met 0800 255 3733 voor meer informatie. Het is uiteraard ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u op nemen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606