0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een verhuisbedrijf in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een verhuisbedrijf die werkzaam is in Amsterdam

Verhuishulp nodig in Amsterdam?

Bij een verhuizing ben je altijd een beetje afhankelijk van andere mensen. Zo moet vaak een beroep gedaan worden op vrienden, familie of kennissen. Niet iedereen heeft de luxe van dergelijke verhuishulp en is meer afhankelijk van een verhuisdienst. Onze verhuizers zijn u graag van dienst en zijn ook nog eens goedkoop! U heeft al een verhuizer voor € 22,50 excl. BTW (€ 27,23 incl.). Reserveer snel onze verhuizers voor uw verhuisdag! De sjouwers van de door ons aangedragen professional zorgen voor een complete service en staan in uw dienst.

Verhuislift huren in Amsterdam

Naast onze verhuiswagens en sjouwers, hebben we ook nog de beschikking over een moderne verhuislift. Zonder moeite verplaatst u zo uw inboedel op hoogte via een raam naar de begane grond. Moeilijk te bereiken woningen kunnen zo op een eenvoudige manier leeggehaald worden. Maak het uzelf makkelijk en maak gebruik van onze verhuislift. Bekijk snel onze tarieven en ontdek hoe voordelig wij zijn! Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u advies? Neem dan contact op met 0800 255 3733 of vul ons contactformulier in.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606