020 - 794 71 80

Verhuisbedrijf in Amsterdam nodig?

Verhuishulp nodig in Amsterdam?

Bij een verhuizing ben je altijd een beetje afhankelijk van andere mensen. Zo moet vaak een beroep gedaan worden op vrienden, familie of kennissen. Niet iedereen heeft de luxe van dergelijke verhuishulp en is meer afhankelijk van een verhuisdienst. Onze verhuizers zijn u graag van dienst en zijn ook nog eens goedkoop! U heeft al een verhuizer voor € 22,50 excl. BTW (€ 27,23 incl.). Reserveer snel onze verhuizers voor uw verhuisdag! De sjouwers van De vakman zorgen voor een complete service en staan in uw dienst.

Verhuislift huren in Amsterdam

Naast onze verhuiswagens en sjouwers, hebben we ook nog de beschikking over een moderne verhuislift. Zonder moeite verplaatst u zo uw inboedel op hoogte via een raam naar de begane grond. Moeilijk te bereiken woningen kunnen zo op een eenvoudige manier leeggehaald worden. Maak het uzelf makkelijk en maak gebruik van onze verhuislift. Bekijk snel onze tarieven en ontdek hoe voordelig wij zijn! Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u advies? Neem dan contact op met 020 - 794 71 80 of vul ons contactformulier in.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Verhuizen particulier en bedrijf
  • Transport van meubels en witgoed
  • Ontruiming woning en kantoor
  • Spoedverhuizing
  • Seniorenverhuizing
  • Verhuishulp en verhuislift

Hoofdvestiging