0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een verhuisbedrijf in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een verhuisbedrijf die werkzaam is in Amsterdam

Over de door ons aangedragen professional

de door ons aangedragen professional is een klein familiebedrijf met jarenlange ervaring in de verhuisbranche. Hieronder vindt u een interview met de bedrijfsleider.

Hoe ben je in het vak terecht gekomen?
Zoals veel ondernemers ben ik door familieleden begonnen in de verhuisbranche. Eigenlijk zijn wij met 2 man begonnen en binnen 7 jaar hebben wij dit weten uit te breiden naar een bedrijf met 6 medewerkers.

Waar haal je het meeste plezier uit in jouw vak?
Vroeger was dit gewoon hard werken maar wanneer je een eigen onderneming hebt komen er meer zaken bij kijken. Waar ik nu heel veel plezier uit haal is de dagen inplannen en zorgen dat er meerdere opdrachten binnen 1 dag worden uitgevoerd. Aan het einde van de dag heb ik dan een gevoel van “zo dat hebben wij toch even gedaan” En natuurlijk wanneer een klant je een compliment geeft over het gedane werk.

Wat het meest vervelende aan jouw werk?
Vervelend is lastig aan te geven want ik heb heel veel plezier in het geen dat ik doe. Maar wanneer wij tijdens een verhuizing een piano tegenkomen dan kijken wij elkaar wel even aan van daar moeten we weer! In het begin kon ik hier wel tegen opzien maar naarmate de jaren zijn verstreken zijn we ook hier erg handig en bedreven in geworden. Het heeft ook met het juiste materiaal te maken dat wij gebruiken.

Wat is de mooiste klus die je hebt uitgevoerd?
Een verhuisklus is natuurlijk vaak hetzelfde, iets moet van de ene kant naar de andere kant maar mensen verkijken zich vaak op, wat er allemaal bij komt kijken. Een klus die ik mij altijd goed herinner is een verhuizing van Amsterdam naar Maastricht. Binnen een dag hebben wij alles ingepakt, volgeladen, vervoerd, uitgepakt en neergezet bij de gelukkige klanten.

Wat is de vreemdste klus die je hebt moeten doen?
Wanneer je een klus aanneemt dan willen de klanten vaak een tijdsindicatie. En bij sommige klussen geven wij deze ook af maar wanneer je er dan bent, komt het wel eens voor dat het niet binnen de gestelde tijd lukt. Nu hebben wij een keer een mevrouw geholpen die de opdracht niet helemaal juist had doorgegeven. Maar vanaf het moment dat wij over de gestelde tijd heen gingen stond ze om de 5 minuten naast ons, “Én zijn jullie al bijna klaar?” Die klus is mij altijd bij gebleven.

Heb je nog tips voor mensen die ook verhuizer willen worden?
Ja onderschat het vooral niet. Naast hard werken is het niet alleen dozen sjouwen. Het is belangrijk om op de details te letten en te investeren in goed materiaal. Om een gehele inboedel te verhuizen komt er qua materiaal nog wel wat bij kijken. Dus zorg ervoor dat je voorbereid bent en dat je in de juiste materialen investeert.

Als je nu totaal iets anders zou gaan doen, wat zou dat dan zijn?
Ik hou ervan om bezig te zijn en hard te werken. Ik heb sporten altijd heel erg leuk en interessant gevonden dus ik denk dat ik dan zou gaan voor “Sportbegeleider” Maar voor nu blijf ik lekker doen wat ik nu doe.

Werkt je bedrijf duurzaam?
Ja wij maken bij onze verhuisklussen gebruik van zo min mogelijk plastic en de dozen hergebruiken wij zoveel mogelijk.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606