020 - 794 71 80

Verhuisbedrijf in Amsterdam nodig?

Stoep tot stoep verhuizen in Amsterdam

Verhuizen is over het algemeen al een dure aangelegenheid. Verbouwingen, makelaars, nieuwe meubels, het loopt al snel in de papieren. Op de verhuizing zelf kunt u gelukkig wel enorm besparen. Een stoep tot stoep verhuizing is voor u de voordeligste optie. Hoe het werkt? U zet zelf uw inboedel op de “stoep” op het afgesproken tijdstip. Dit hoeft uiteraard niet de stoep zelf te zijn, maar het moet goed te bereiken zijn voor de verhuizers en verhuiswagen. Vervolgens zult u samen met de verhuizers de inboedel in de vrachtwagen laden en zullen wij dit naar uw nieuwe woning brengen. De inboedel zal daar weer op de “stoep” gezet worden. De tijd dat onze verhuizers bezig zijn is zo minimaal. Dit betekent ook dat voor u de kosten zo laag mogelijk zijn.

U heeft al een stoep tot stoep verhuizing vanaf € 45,- per uur (€ 54,45 incl. BTW). Bekijk de rest van de tarieven.

Wilt u meer weten over onze verhuisservice in Amsterdam? Neem nu contact op via ons contactformulier of bel 020 - 794 71 80.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Verhuizen particulier en bedrijf
  • Transport van meubels en witgoed
  • Ontruiming woning en kantoor
  • Spoedverhuizing
  • Seniorenverhuizing
  • Verhuishulp en verhuislift

Hoofdvestiging