0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een verhuisbedrijf in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een verhuisbedrijf die werkzaam is in Amsterdam

Stoep tot stoep verhuizen in Amsterdam

Verhuizen is over het algemeen al een dure aangelegenheid. Verbouwingen, makelaars, nieuwe meubels, het loopt al snel in de papieren. Op de verhuizing zelf kunt u gelukkig wel enorm besparen. Een stoep tot stoep verhuizing is voor u de voordeligste optie. Hoe het werkt? U zet zelf uw inboedel op de “stoep” op het afgesproken tijdstip. Dit hoeft uiteraard niet de stoep zelf te zijn, maar het moet goed te bereiken zijn voor de verhuizers en verhuiswagen. Vervolgens zult u samen met de verhuizers de inboedel in de vrachtwagen laden en zullen wij dit naar uw nieuwe woning brengen. De inboedel zal daar weer op de “stoep” gezet worden. De tijd dat onze verhuizers bezig zijn is zo minimaal. Dit betekent ook dat voor u de kosten zo laag mogelijk zijn.

U heeft al een stoep tot stoep verhuizing vanaf € 45,- per uur (€ 54,45 incl. BTW). Bekijk de rest van de tarieven.

Wilt u meer weten over onze verhuisservice in Amsterdam? Neem nu contact op via ons contactformulier of bel 0800 255 3733.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606