020 - 794 71 80

Verhuisbedrijf in Amsterdam nodig?

Ontruiming in Amsterdam

Een woningontruiming kan verschillende oorzaken hebben. Sommige oorzaken zijn positief, zoals een verhuizing naar een mooie andere woning of voor de eerste keer samenwonen. Andere redenen voor ontruiming zijn minder fijn, zoals een sterfgeval, faillissement of een verhuizing naar verzorgingstehuis. De vakman zorgt ervoor dat uw spullen altijd met respect behandeld worden. Wij begrijpen als geen ander dat een ontruiming een emotionele gebeurtenis kan zijn en handelen ook daarnaar. Als verhuisbedrijf in Amsterdam staan wij voor u klaar bij een onverhoopte ontruiming.

Ontruiming Amsterdam wanbetaling

Wij werken samen met woningbouwverenigingen, deurwaarders en incassobureaus voor terugvorderingen. Naast onze werkzaamheden als verhuisdienst hebben wij veel ervaring met het openen, plaatsen en vervangen van sloten, waardoor wij ook een afgesloten pand kunnen openen. Huurders die weigeren te betalen kunnen op die manier uit de huurwoning gezet worden. Een ontruiming wegens wanbetaling kan echter niet zomaar plaatsvinden. Hiervoor is expliciete toestemming van de rechter voor nodig. U kunt hier lezen hoe u over kunt gaan tot actie. Wanneer u als organisatie deze toestemming heeft verkregen, staan wij voor u klaar om de ontruiming uit te voeren. Als verhuisbedrijf hebben wij veel ervaring met het uitvoeren van ontruimingen in Amsterdam wegens wanbetaling. Neem nu contact op over de voorwaarden.

Ontruiming Amsterdam bedrijf

Naast woningontruimingen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor bedrijf ontruimingen in de regio Amsterdam. Elk bedrijf is anders en daar spelen wij ook op in. Wij streven te allen tijden naar maatwerk en zullen zoveel mogelijk met u in overleg treden om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen. Specifieke werkzaamheden zoals schoonmaak of puinruiming kunnen wij zonder problemen voor u uitvoeren. Vaak dienen gehuurde panden bezemschoon opgeleverd te worden en daar voldoen wij graag voor u aan.

Ontruiming Amsterdam uitvoeren

Wilt u een ontruiming in Amsterdam laten uitvoeren? Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken, indien mogelijk op locatie. In overleg maken we dan een plan voor de ontruiming zelf en bieden u een scherpe offerte voor de uitvoering.

Heeft u een ontruiming in Amsterdam voor de boeg? Neem dan contact op met De vakman via 020 - 794 71 80 of vul ons contactformulier in.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Verhuizen particulier en bedrijf
  • Transport van meubels en witgoed
  • Ontruiming woning en kantoor
  • Spoedverhuizing
  • Seniorenverhuizing
  • Verhuishulp en verhuislift

Hoofdvestiging