020 - 794 71 80

Verhuisbedrijf in Amsterdam nodig?

Ontruiming in Amsterdam

Een woningontruiming kan verschillende oorzaken hebben. Sommige oorzaken zijn positief, zoals een verhuizing naar een mooie andere woning of voor de eerste keer samenwonen. Andere redenen voor ontruiming zijn minder fijn, zoals een sterfgeval, faillissement of een verhuizing naar verzorgingstehuis. Complexverhuizers zorgt ervoor dat uw spullen altijd met respect behandeld worden. Wij begrijpen als geen ander dat een ontruiming een emotionele gebeurtenis kan zijn en handelen ook daarnaar. Als verhuisbedrijf in Amsterdam staan wij voor u klaar bij een onverhoopte ontruiming.

Ontruiming Amsterdam bedrijf

Naast woningontruimingen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor bedrijf ontruimingen in de regio Amsterdam. Elk bedrijf is anders en daar spelen wij ook op in. Wij streven te allen tijden naar maatwerk en zullen zoveel mogelijk met u in overleg treden om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen. Specifieke werkzaamheden zoals schoonmaak of puinruiming kunnen wij zonder problemen voor u uitvoeren. Vaak dienen gehuurde panden bezemschoon opgeleverd te worden en daar voldoen wij graag voor u aan.

Heeft u een ontruiming in Amsterdam voor de boeg? Neem dan contact op met Complexverhuizers via 020 - 794 71 80 of vul ons contactformulier in.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Verhuizen particulier en bedrijf
  • Transport van meubels en witgoed
  • Ontruiming woning en kantoor
  • Spoedverhuizing
  • Seniorenverhuizing
  • Verhuishulp en verhuislift

Hoofdvestiging