Hulp met een verhuiswagen

Of u nu gaat verhuizen naar de andere klant van het land, of naar een dorpje 5 kilometer verderop: uw spullen zullen van de ene plaats naar de andere vervoerd moeten worden en hiervoor heeft u een verhuiswagen nodig. In een verhuiswagen kunt u veel spullen tegelijkertijd vervoeren, wat heel veel tijd en werk scheelt. Als u gaat verhuizen in Amsterdam, kunt u gebruik maken van onze ‘Doet het zelf verhuisassistente’. Met de hulp van twee ervaren UTS verhuizers en een compleet uitgeruste kleine verhuiswagen helpen wij u van begin tot eind met uw verhuizing in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam.

Meer dan alleen het huren van een verhuiswagen

Verhuizen Amsterdam

Als u gebruik maakt van onze ‘Doe het zelf verhuisassistente’, profiteert u niet alleen van het gemak van een verhuiswagen. Twee ervaren verhuizers zorgen ervoor dat uw gehele verhuizing op rolletjes verloopt. Uzelf, vrienden en familie worden van begin tot eind begeleid en gecoacht bij uw doe-het-zelf-verhuizing. U krijgt instructies en advies over belangrijke zaken, zoals de beste manier van inpakken, het demonteren van meubilair en hoe u goed en veilig tilt. Wij helpen u met sjouwen en zorgen ervoor dat uw inboedel in de verhuiswagen wordt ingeladen.

Wilt u in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam het gemak ervaren van een verhuiswagen en professionele verhuishulp? Vraag gratis en vrijblijvend een verhuisofferte aan voor meer informatie.